• Brouwer Eerbeek B.V.
  • Service, flexibiliteit, aandacht voor de klant zijn speerpunten binnen ons bedrijf waardoor we snel kunnen reageren op de wensen en behoeftes van onze klanten!

Tegels

Vloertegels

Bieden u vele voordelen. Vloertegels geven uw woonruimte een duurzame, hygiënische en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Uiteraard is een vloertegel naast de genoemde voordelen gewoon erg mooi! Uiteraard bieden wij in onze showroom een gevarieerd assortiment vloertegels. Modern, klassiek of retro alles is goed te bekijken op mooie panelen. Uiteraard krijgt u van ons een vakkundig advies welke tegel voor uw toepassing het meest geschikt is.

Wandtegels

Bepalen in grote mate de sfeer in uw badkamer, toilet of keuken. Er is een enorme keus in kleur, afmeting en afwerking. Afhankelijk van de sfeer die u wilt creeren kunt u bij ons uit vele tegels uw keus maken. Alle tegels zijn gepresenteerd op overzichtelijke panelen eventueel gecombineerd met vloertegels en/of tegelstrippen. Uiteraard staan onze adviseurs voor klaar om u in uw keus te adviseren.

Uiteraard voeren ook een compleet assortiment met tegellijmen, voegmiddellen en siliconenkitten. Laat u door ons adviseren met welke lijmsoort u het beste een bepaalde tegel kunt lijmen.

Zie HIER onze aanbieding!!!!

* VLOERTEGEL 45X45CM in 2 kleuren Olive en Black € 29,-

* WANDTEGEL 30x60CM wit glans € 19,95