• Brouwer Eerbeek B.V.
  • Service, flexibiliteit, aandacht voor de klant zijn speerpunten binnen ons bedrijf waardoor we snel kunnen reageren op de wensen en behoeftes van onze klanten!

Sanitair

Spectaculair! Zo mag onze sanitairafdeling van 400 m2 wel worden genoemd. In de smaakvol ontworpen voorbeeldbadkamers zijn alle topmerken uit de sanitairwereld vertegenwoordigd. Met behulp van een drie dimensionaal tekenprogramma kunnen onze sanitairadviseurs u alvast een kijkje laten nemen in uw toekomstige badkamer.
Samen met de gewenste accessoires kunt u dan een badkamer creëren die voldoet aan de trends en eisen van deze tijd.

"Wellness" is een sterk opkomende trend in de sanitairwereld. Een stoomcabine of whirlpool mag daarom eigenlijk niet meer ontbreken in de badkamer. Stoomcabines met ingebouwde radio's, aromatherapie etc. het kan allemaal.

Laat u zelf eens verrassen met de mogelijkheden zoals getoond in onze showroom.

Een erg belangrijk maar vaak ondergewaardeerd onderdeel van uw badkamer zijn de mengkranen. Daarom voeren wij een compleet assortiment van alle kwaliteitsmerken. Van relatief eenvoudig tot hypermodern.

Ook voor de complete installatie bent u dan bij ons aan het juiste adres. Bij het installeren van een badkamer komt behoorlijk wat vakkennis kijken en de installatiebedrijven en tegelzetters waarmee wij een samenwerkingsverband hebben kunnen u die vakkennis geven, zodat u bij ons zeker kunt zijn van een probleemloze aflevering en installatie van uw nieuwe badkamer.

 

Nieuws

Sphinx Rimfree in productie: filmpje 

Sphinx Rimfree in productie: filmpje

BV De Sphinx Maastricht geeft in 3 minuten een beeld van het keramische sanitair-productieproces en de creatie van het Sphinx Rimfree wandcloset in het bijzonder. Closets zonder spoelrand vormen de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. De unieke Sphinx Rimfree spoeltechniek zorgt voor spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten. Kom dit toilet bij ons in de showroom bekijken en hoor de nog vele voordelen van spoelrandloze toilettenl!!!

 

Zie HIER onze aanbiedingen!!!

* TOILETSET compleet incl. inbouwreservoir en bedieningsplaat € 495,-