• Brouwer Eerbeek B.V.
  • Service, flexibiliteit, aandacht voor de klant zijn speerpunten binnen ons bedrijf waardoor we snel kunnen reageren op de wensen en behoeftes van onze klanten!

Over ons:..

Brouwer Bouwmaterialen B.V. is al vanaf 1926 actief op het gebied van bouwmaterialen. Het complete leveringspakket bestaat uit alle bouwmaterialen en hout, maar ook keukens, sanitair, wand- en vloertegels, deuren, systeemkasten, sierbestrating, gevelstenen, dakpannen, betonvloeren en kalkzandsteenproducten.

Kortom van fundering tot en met schoorsteen! Sinds 2004 zijn wij lid van de inkoopcombinatie 4+bouwmaterialengroep.

Deze voorraadhoudende inkoopcombinatie stelt ons in staat om producten die we zelf niet op voorraad hebben toch snel te kunnen leveren. Mede door de kracht van de grote inkoop zijn we door dit lidmaatschap in staat om een concurrerende positie in te nemen.

Zo kunnen we dus rustig stellen dat we al jaren een dynamische, betrouwbare en innovatieve partner zijn voor onze klanten. Ons team van uitermate deskundig personeel gaat geen vraag uit de weg en is altijd bereidt om lastige vraagstukken op te lossen. U bent dus niet alleen voor de producten op het juiste adres maar ook voor de verwerkings- en toepassingsadviezen.

Service, flexibiliteit, aandacht voor de klant zijn speerpunten binnen ons bedrijf waardoor we snel kunnen reageren op de wensen en behoeftes van onze klanten