• Brouwer Eerbeek B.V.
  • Service, flexibiliteit, aandacht voor de klant zijn speerpunten binnen ons bedrijf waardoor we snel kunnen reageren op de wensen en behoeftes van onze klanten!

KEUKENS

Op het gebied van keukens kunnen we rustig stellen, dat we in de regio niet de grootste showroom hebben, maar wel met de mooiste.
Op een oppervlakte van 500 m2 kunnen wij alles laten zien wat in een keuken belangrijk is.

De keukenmerken KH-Möbel en BALLERINA en BEDA en BRIBUS staan garant voor een uitgebreide keuzemogelijkheid aan modellen, fronten en kleuren en, niet onbelangrijk, voor een ieder zijn of haar budget.

Uiteraard voeren wij ter completering van onze keuken een aantal gerenommeerde merken inbouwapparatuur, zoals BAUKNECHT, MIELE, SIEMENS, PELGRIM en ATAG. Deze merken staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur.

Op een keuken hoort natuurlijk ook een aanrechtblad. Wij leveren deze bladen compleet op maat gemaakt, al dan niet reeds voorzien van bijvoorbeeld spoelunits. Wij leveren aanrechtbladen van o.a. graniet,  hardsteen, CESARSTONE© en DUROPAL©.

Ons team van deskundige adviseurs staan dagelijks voor u klaar om in alle rust en onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen te inventariseren. Zij  maken voor u een weldoordacht aankoopadvies. Uiteraard gaat uw offerte niet de deur uit zonder de in ons eigen bedrijf vervaardigde uitgebreide tekeningen.

Het laatste stadium is natuurlijk de installatie van uw nieuwe keuken in uw woning. Uiteraard kan dit volledig aan ons worden overgelaten, waarbij vermeld moet worden, dat wij ook kleine verbouwingen niet uit de weg gaan. Uiteraard hebben we een eigen montagedienst zodat uw keuken snel en vakkundig wordt geinstalleerd.

Uiteraard staat deze montagedienst ook garant om snel en adequaat te kunnen reageren bij eventuele service aanvragen.

Bokmerk

Achterwand keuken

Exact op maat, betekent écht exact op maat

Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Dankzij de exacte maatvoering past de aluminium achterwand precies over de 'oude' tegel- of glaswand in uw keuken. Bij de montage gebruikt Bokmerk technieken waardoor er geen spoortje overblijft van de eerdere achterwand. Exact op maat betekent bij Bokwerk écht exact op maat.

 

Zie HIER onze aanbieding!!!!

* Wasmachine Whirlpool